Új jelszó kérése
Hírlevél
Karácsonyi kiszállítás!
ÜNNEPI KISZÁLLÍTÁS
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy
december 12.-től már csak a raktáron lévő termékeinket tudjuk kiszállítani
biztosan karácsonyig!
Utolsó rendelési nap december 18. Kedd  16 óra.
Utolsó postázási napunk 2018. december 19. Szerda.
Webáruházunk ügyfélszolgálata 2018. december 21. - 2019. január 7.-ig nem elérhető!!
Ez időszak alatt természetesen áruházunk fogadja a rendeléseket, de feldolgozásuk,
csak 2019. január 7.-től kezdődik!!!
Első kiszállítási napunk 2019 január második hetétől.
 
Megértésüket köszönjük!
Kellemes Ünnepeket Kívánunk!
Elérhetőségek
Tisztelt vásárlóink!
Telefonos ügyfélszolgálatunk korlátozottan elérhető, kérjük e-mailban forduljanak hozzánk!

H-P:10-16

Nagyobb tételben rendelne? 

Várjuk óvodák, szállások, idősekotthonának... megkeresését is.

Egyedi árajánlatért keressen bennünket az 

info@casatex.hu 

e-mail címen

vagy hívja a

+36/30-448-72-16

számot 

H-P:10-16!

TOP termékek
Házhozszállítás!

Akár ingyenes szállítás!

Facebook!
Közösségi odalak
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Anyagok jellemzői

Az anyagok jellemzői!

 • Krepp 
 • hullámos felületű alapanyag, melyet főként női ruhák készítésére, valamint ágyneműkhöz alkalmaznak. Az eredeti krepphez, melyet kínai kreppnek is neveznek és selyemből készült, részben jobb irányban, részben bal irányban sodort fonalat használnak. Az anyagot egy ritka beállítású láncrendszerrel kötik. Ezt a láncrendszert szövés közben erősebben feszítik a rendes láncnál, és az alapszövetbe csak helyenként kötik le, ezért ez a lánc a szövés után összehúzódva a kötőpontjai között lévő alapszövetet összezsugorítja, azaz kreppszerű felületet létesít. A legtöbb krepp anyag egyféle fonalból, de különleges kötéssel készül.
 • Flanel:
  Az egyik vagy mindkét oldalán bolyhos, gyapjúból vagy pamutból készülő vastagságban fehérneműk, felsőruházat és bélés készítésére alkalmaznak. A gyapjúflanel kötése a vászon, a pamutflanelt sávolykötésben kötik. A két természetes anyag keverésével is állítanak elő flanelt.
 • Damaszt:
  Ábrás szövet atlaszkötéssel. Jellemzője, hogy az ábrák határvonala nem folytonos görbe, hanem lépcsőzetes. A legrégibb damasztszövetek (Drap de Damas) keletről, de főleg Damaszkuszból kerültek Európába, anyaguk selyem volt. Készítésüket az olaszok és a franciák már a XVI. században megtanulták. Az Olaszok a XVII. században már lenfonalból is készítettek ilyen ábrás szövetet, ma pedig gyapjúból is készül damaszt. A selyemdamasztot bútorszövetként, kárpitok és drapériák készítésére használják. A lendamasztól asztalterítők, a gyapjúdamasztból főként bútorszövetek és függönyök készülnek. 

  Általában kiváló minőségű pamutból készült, mercerezett szövött termék; szövéssel kialakított mintázatát a lánc- és vetülékoldalú atlaszkötés váltakozása adja; asztalneműk, értékesebb ágyneműk készítésére használják.

 • Frottir:

  100% pamut. 300-500gr/négyzetméter a legelterjedtebb a kereskedelemben. Ezt külön feltüntetik termékismertetőkön. Minél nagyobb a súly, annál vastagabb a törölköző, annál nagyobb a nedvszívó képesség is.

   

 • Szatén :

  Nagyon finom, selymes fényű, elegáns kelme. Mivel tiszta pamutfonalból készült, jó nedvszívó.A mercerizálásnak köszönhetően különösen sima az anyagfelület, mely többszöri mosás után is megőrzi selymesen fénylő hatását, hűvös érzetét.
  Kímélő kezelés és vasalás javasolt.

 

Webáruház készítés