Blog

A matracvédő babák mellé is praktikus

2022.11.24 12:05
A matracvédő babák mellé is praktikus

A kisgyerekes hálószobák matracait nem kell félteni, ha matracvédőt is használ. Őrizze meg a matrac tisztaságát praktikus védőréteggel!

A kicsi gyerekekkel nem könnyű egy otthon eredeti állapotát megtartani. Nem a rendetlenség az egyetlen, ami állandóan jelen van egy babával kibővült család életében. A kisgyerekkel együtt járnak a megszaporodó foltok is. A ruhákon, törölközőkön, ágyneműn mindennapossá válnak a baba ellátása során keletkező foltok. A foltok nem kímélik a bútorokat sem, különösen ki van téve ennek a veszélynek az ágy. A kicsi gyerekek még gyakran alszanak a szülők ágyában és emiatt  az ágyneműn kívül maga az ágy is könnyen beszennyeződhet. A matracvédő használata tehát kötelező a kisgyerekes, kisbabás otthonokban.

Mit tud egy matracvédő, ami miatt nem szabad megspórolni a használatát a matracokon? Az ágymatracot hosszú távra választja mindenki, ezért ha gyorsan tönkremegy, akkor az újabb kiadást jelent, méghozzá nem is keveset. Egy drága és kényelmes ágymatracot senki nem szeretne kidobni, de ha kivehetetlen foltok kerültek rá, amik ellehetetlenítik a higiénikus használatot, akkor elkerülhetetlen a matrac cseréje. Egy matracot nem lehet kimosni, a levehető huzat mosása nem elég, ha a matracot is érte a szennyeződés. Az ilyen baleseteket el lehet kerülni egy megbízható matracvédővel.

A matracvédő a matrac teljes felületét lefedi és így megóvja attól, hogy közvetlenül érjék az étel, ital, egyéb foltok, amik az ágyra kerülhetnek. Az ágyvédővel vagy matracvédővel a kisgyerekes otthonok nagyobb értékű berendezése, mint amilyen az ágymatrac is, megtarthatóak az eredeti terv szerint, hosszú távon. A nedvességgel szemben ellenálló, mosható, strapabíró anyagból készült réteg könnyen felrakható, kényelmes és kedvező áron megvásárolható. 

Az új kiegészítőt az ágyhoz egyszerűen meg tudja rendelni a webshopunkból. Az egyes termékek kedvezményes árban kaphatóak, ne maradjon le erről a lehetőségről! Érdeklődjön a részletekről a honlapon szereplő elérhetőségeink bármelyikén! 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu borgun_hu