Blog

Krepp huzatokat is kínálunk az ágynemű webáruházunkban

2023.01.12 09:25
Krepp huzatokat is kínálunk az ágynemű webáruházunkban

Pamut, krepp vagy szatén ágyneműhuzatot az ágynemű webáruházunkból vásároljon, ha fontos Önnek a nyugodt éjszakai alvás!

A pamut egyike azoknak az ágynemű alapanyagoknak, amiket szívesen választ a legtöbb vásárló. Nem véletlen ez a népszerűség, mert kiváló tulajdonságokkal rendelkezik ahhoz a pamut, hogy ágyneműhuzatként is jól teljesítsen. Melyik az a textil, ami a pamut mellett hasonlóan meggyőző tulajdonságokkal írható le? A kreppről is érdemes néhány szót ejteni.

A krepp, illetve pamut krepp anyag könnyen felismerhető arról, hogy a felülete jellegzetes, gyűrött mintát kap. Ez a gyűröttség egy speciális nyomási eljárásnak köszönhető, amit a pamut anyaggal szemben elvégeznek. A krepp tapintásra puha, vászonhoz hasonló, kicsit nyersebb érzetet ad. A gyűrött hatás azzal az előnnyel jár, hogy nem kell vasalni a huzatot.

Sokan szeretik megadni a módját és kivasalni az ágyneműt is. Ez nem kevés idővel jár, ha valaki frissen vasalt, ropogós, sima ágyneműt szeretne felhúzni. A kreppnél erre nincs szükség, hiszen vasalással elveszítené az anyag a jellegzetes textúráját. Ideális választás azoknak, akiknek nincs ideje ilyen jellegű házimunkára vagy csak soha nem szerettek vasalni.

Amellett, hogy a krepp ágynemű dekoratív és kevés előkészítést igényel a felhúzáshoz, még jól is mosható. A 40 fokos mosás bőven elegendő a kreppnek, így a gazdaságos víz-és energiahasználatot is támogatja az ilyen ágyneműben történő alvás. Könnyű, szellős anyagában jól esik aludni, természetes textil, ami az érzékeny bőrűek számára is megfelelő. Lehet mintás, egyszínű, több darabos szettben is kapható. Az ágynemű webáruházunk krepp választékával ismerkedjen meg, ha nálunk jár!

Az ágynemű webshopból egyszerű a vásárlás, mert fáradtság nélkül tud válogatni a termékek között. A kiválasztott ágyneműket  házhoszállítással juttatjuk el a vásárló címére, így az otthonából tud új ágyneműre szert tenni. Az alvás minőségét biztosítsa azzal, hogy ágyneműből is a legjobbat választja és igényes textilekkel ágyaz meg magának!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu borgun_hu