Blog

Használja ki ágynemű webáruházunk akcióját!

2018.09.05 08:40

Használja ki ágynemű webáruházunk akcióját!Ágynemű webáruházunk arra törekszik, hogy minden vevőnk elégedett legyen, hiszen így legközelebb is biztosan hozzánk fognak fordulni. Épp ezért óriási kínálattal állunk rendelkezésére ágynemű huzat garnitúrákból, legyen az gyerekágynemű vagy éppen vízhatlan matracvédő. Minden termékünket igyekszünk a lehető legjobb áron adni, hiszen tudjuk, hogy ez is fontos szempont! Augusztusban is különleges akciókkal kedveskedünk vásárlóinknak!

Első augusztusi akciónk keretében, 3. és 6. között 5000 Ft feletti vásárlás, bankkártyás fizetés vagy előreutalás esetén minden termékünket ingyenesen kiszállítottuk az ország egész területére. Lemaradt? Semmi gond, még bepótolhatja, hiszen akciónkat augusztus utolsó napjaiban, pontosabban 20. és 31. között megismételjük! Rendeljen legalább 5000 Ft-ért, fizessen előre, és mi ingyen kiszállítjuk Önnek a termékeket!

Ágyneműket szeretne vásárolni? Ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal, széles kínálattal állunk rendelkezésére! Használja ki akciónkat, és rendeljen tőlünk kedvére!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu borgun_hu